Jatkuvan oppimisen digitaalinen palvelukokonaisuus -webinaari

Torstai 30.5.2024 klo 10.00 –  12.00

opetus- ja kulttuuriministeriö työ- ja elinkeinoministeriö

Tervetuloa Jatkuvan oppimisen digitaalinen palvelukokonaisuus (JOD) -hankkeen kaikille avoimeen webinaariin. Tilaisuudessa esittelemme erityisesti kehitteillä olevia yksilön ja ohjaajan palveluja.

JOD-hankkeessa rakennetaan digitaalinen palvelukokonaisuus, joka sisältää mm. yksilöille ja ohjaajille suunnattuja palveluita. Digitaalisten palveluiden avulla yksilö voi tunnistaa, sanoittaa ja kartoittaa osaamistaan, taitojaan ja kiinnostuksen kohteitaan, sekä tehdä ja vertailla mielekkäitä koulutukseen ja työuraan liittyviä vaihtoehtoja ja tehdä niitä koskevia suunnitelmia ja päätöksiä. Ohjaajille suunnatut palvelut tarjoavat taas ohjaajille kootusti laadukasta tietoa, välineitä ja materiaalia ohjaustyön tueksi.

Jatkuvan oppimisen digitaalinen palvelukokonaisuus -hanke on opetus- ja kulttuuriministeriön sekä työ- ja elinkeinoministeriön yhteishanke, joka toteutetaan vuosina 2021–2025. Kehittämistyöhön osallistuvat Opetushallitus, KEHA-keskus, korkeakoulut Digivisio 2030 -hankkeen kautta ja Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus (Jotpa).

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki hankkeesta kiinnostuneet.

Tilaisuus on osa digitaalisen sivistyksen keskustelusarjaa. Osallistu keskusteluun tunnisteella #Digisivistys.

Webinaarin esitysmateriaalit

Webinaarin tallenne (YouTube)

Lisätietoa
Lisätietoa tilaisuudesta tai hankkeesta osoitteesta [email protected]
Hankkeen Eduuni-wiki-sivut
JOD-hankkeen Hankeikkuna
Keskustelusarja digitaalisesta sivistyksestä Hankeikkuna

Mikäli haluat saada tietoa tapahtumista ja hankkeen etenemisestä myös jatkossa, voit valita postituslistan tästä linkistä: https://link.webropol.com/s/liity-JOD-listalle.

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, kansalaiset, valtionhallinto