Opetus- ja kulttuuriministeriön tapahtumia

Opetus- ja kulttuuriministeriön tapahtumakalenteriin on koottu ministeriön seminaareja ja tapahtumia sekä tilaisuuksia, joiden järjestämiseen ministeriö osallistuu.

Tulevia ja menneitä tapahtumia sekä niihin mahdollisesti liittyviä aineistoja voi tarkastella valitsemalla päivämäärän kalenterista.

Opetus- ja kulttuuriministeriön tilaama KOTAMO-hanke on selvittänyt, miten sukupuolten tasa-arvo, yhdenvertaisuus ja monimuotoisuus toteutuvat suomalaisissa korkeakouluissa ja miten niitä voidaan edistää.

Järjestäjä: OKM

 

SKY eli sitouttavan kouluyhteisötyön kehittäjät, MLL eli Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Folkhälsan yhdessä kutsuvat kouluja viettämään #KOULUSSA -päivää 7.9.2022.

Järjestäjä: OKM

Tiede- ja kulttuuriministeri Petri Honkonen jakaa tiedonjulkistamisen valtionpalkinnot 13. syyskuuta.

Järjestäjä: OKM

Miltä näyttää kulttuurin tulevaisuus Suomessa? Millainen on kulttuurin tulevaisuus Kemin alueella?

Järjestäjä: OKM

Opettajankoulutusfoorumin syysseminaari 2022 järjestetään syyskuussa etäyhteyksin. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille ennen tilaisuutta.

Järjestäjä: OKM

Osaamisen tunnistamisen työryhmän tehtävänä on edistää ja ohjata työpaikoilla ja muualla kuin viralliseen koulutusjärjestelmään kuuluvassa koulutuksessa hankitun osaamisen tunnistamisen työ-välineiden ja menettelyjen luomista.

Järjestäjä: OKM, TEM

Opetus- ja kulttuuriministeriö järjestää LUMA-strategian toimenpidesuunnitelman valmisteluun liittyvän avoimen webinaarin. Webinaarin tarkoituksena on edistää vuorovaikutusta LUMA-osaamiseen liittyvien sidosryhmien kanssa.

Järjestäjä: OKM