Opetus- ja kulttuuriministeriön tapahtumia

Opetus- ja kulttuuriministeriön tapahtumakalenteriin on koottu ministeriön seminaareja ja tapahtumia sekä tilaisuuksia, joiden järjestämiseen ministeriö osallistuu.

Tulevia ja menneitä tapahtumia sekä niihin mahdollisesti liittyviä aineistoja voi tarkastella valitsemalla päivämäärän kalenterista.

Hur kan vi stärka och höja kvaliteten?

Järjestäjä: OKM

Urheilun eettisten asioiden neuvottelukunnan seminaarissa pohditaan kysymyksiä ja vastauksia urheiluhallinnosta ja sen keskeisimmistä haasteista. Mikä on suomalaisen urheiluhallinnon tila? Miksi urheilun hyvään hallintoon tulee panostaa?

Järjestäjä: OKM

Kulttuuripoliittinen selonteko – aluetilaisuus Vaasassa

Opetus- ja kulttuuriministeriö ja Taiteen edistämiskeskus järjestävät keskustelutilaisuuksia valmisteilla olevasta kulttuuripoliittisesta selonteosta. Keskusteluissa kootaan niin kulttuurin tekijöiden, kokijoiden kuin yhteistyökumppaneidenkin ajatuksia taiteen ja kulttuurin nykytilasta ja tulevaisuudesta.

Ministeriö järjestää nuorisoalan osaamiskeskustoiminnan toteuttamisesta kiinnostuneille toimijoille osaamiskeskusten valtionapukelpoisuushakua koskevan hakuinfon.

Järjestäjä: OKM