Opetus- ja kulttuuriministeriön tapahtumia

Opetus- ja kulttuuriministeriön tapahtumakalenteriin on koottu ministeriön seminaareja ja tapahtumia sekä tilaisuuksia, joiden järjestämiseen ministeriö osallistuu.

Tulevia ja menneitä tapahtumia sekä niihin mahdollisesti liittyviä aineistoja voi tarkastella valitsemalla päivämäärän kalenterista.

Infotilaisuus opiskeluhuollosta hyvinvointialueiden opiskeluhuollon vastuuhenkilöille ja koulutuksen järjestäjien johdolle opiskeluhuollon kokonaisuudesta

Järjestäjä: OKM, STM

Tiede- ja kulttuuriministeri Petri Honkonen vierailee eri puolilla Suomea tapaamassa opettajia, opettajaksi opiskelevia ja muita opetusalan ammattilaisia.

Järjestäjä: OKM

Opetus- ja kulttuuriministeriö järjestää Harrastamisen Suomen mallin webinaarin, missä kerrotaan, mitä Harrastamisen Suomen mallille kuuluu juuri nyt, ja mitä on hyvä tietää avustushausta lukuvuodelle 2023-2024.

Järjestäjä: OKM

Valtioneuvoston VN TEAS tutkimushankkeessa Yliopiston muutos ja akateemisen työn tasa-arvot on tarkasteltu erilaisissa asemissa olevien opetus- ja tutkimustyön tekijöiden tehtäviä, työn tekemisen ehtoja ja mahdollisuuksia ja niiden muutoksia.

Järjestäjä: OKM