Opetus- ja kulttuuriministeriön tapahtumia

Opetus- ja kulttuuriministeriön tapahtumakalenteriin on koottu ministeriön seminaareja ja tapahtumia sekä tilaisuuksia, joiden järjestämiseen ministeriö osallistuu.

Tulevia ja menneitä tapahtumia sekä niihin mahdollisesti liittyviä aineistoja voi tarkastella valitsemalla päivämäärän kalenterista.

Opettajankoulutusfoorumin lokakuun webinaarin aiheena Kieli- ja kulttuuritietoisuus opetuksessa ja opettajankoulutuksessa.

Tule Osaaminen näkyviin -viikon tilaisuuteemme kuulemaan, miksi kaikenlaisen osaamisen näkyväksi tekeminen on tärkeää ja miten Osaamisen tunnistamisen työryhmä edistää osaamisen näkyväksi tekemistä. Tilaisuus järjestetään etäyhteyksin perjantaina 6.10.2023 klo 10.00 - 12.00

Järjestäjä: OKM, TEM

Opetus- ja kulttuuriministeriö asetti maaliskuussa 2023 työryhmän, jonka tavoitteena on luoda korkeakoulujen osaamiskokonaisuuksista nykyistä yhtenäisempi, tunnistettava ja tunnettu sekä luotettava tapa hankkia ja osoittaa osaamista. Myös pääministeri Orpon hallitusohjelma kannustaa tällaisten osaamiskokonaisuuksien tarjoamiseen.

Järjestäjä: OKM