Opetus- ja kulttuuriministeriön tapahtumia

Opetus- ja kulttuuriministeriön tapahtumakalenteriin on koottu ministeriön seminaareja ja tapahtumia sekä tilaisuuksia, joiden järjestämiseen ministeriö osallistuu.

Tulevia ja menneitä tapahtumia sekä niihin mahdollisesti liittyviä aineistoja voi tarkastella valitsemalla päivämäärän kalenterista.

 

SKY eli sitouttavan kouluyhteisötyön kehittäjät, MLL eli Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Folkhälsan yhdessä kutsuvat kouluja viettämään #KOULUSSA -päivää 7.9.2022.

Järjestäjä: OKM

Tiede- ja kulttuuriministeri Petri Honkonen jakaa tiedonjulkistamisen valtionpalkinnot 13. syyskuuta.

Järjestäjä: OKM

Miltä näyttää kulttuurin tulevaisuus Suomessa? Millainen on kulttuurin tulevaisuus Kemin alueella?

Järjestäjä: OKM

Opettajankoulutusfoorumin syysseminaari 2022 järjestetään syyskuussa etäyhteyksin. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille ennen tilaisuutta.

Järjestäjä: OKM

Osaamisen tunnistamisen työryhmän tehtävänä on edistää ja ohjata työpaikoilla ja muualla kuin viralliseen koulutusjärjestelmään kuuluvassa koulutuksessa hankitun osaamisen tunnistamisen työ-välineiden ja menettelyjen luomista.

Järjestäjä: OKM, TEM

Opetus- ja kulttuuriministeriö järjestää LUMA-strategian toimenpidesuunnitelman valmisteluun liittyvän avoimen webinaarin. Webinaarin tarkoituksena on edistää vuorovaikutusta LUMA-osaamiseen liittyvien sidosryhmien kanssa.

Järjestäjä: OKM