Opetus- ja kulttuuriministeriön tapahtumia

Opetus- ja kulttuuriministeriön tapahtumakalenteriin on koottu ministeriön seminaareja ja tapahtumia sekä tilaisuuksia, joiden järjestämiseen ministeriö osallistuu.

Tulevia ja menneitä tapahtumia sekä niihin mahdollisesti liittyviä aineistoja voi tarkastella valitsemalla päivämäärän kalenterista.

 

Verkkokysely on avoinna kulttuuripoliittisen selonteon valmistelun ajan. Tavoitteena on koota yhteen näkemyksiä verkkokyselyllä sekä suomeksi, ruotsiksi että englanniksi.

Järjestäjä: OKM

Tiede- ja kulttuuriministeri Sari Multala jakaa vuoden 2024 tiedonjulkistamisen valtionpalkinnot esimerkillisestä tiedonjulkistamistyöstä.

Kulttuuripoliittinen selonteko on pääministeri Orpon hallitusohjelman mukaisesti valmisteltava kunnianhimoinen tulevaisuuskuva, Suomen kulttuuristrategia 2040-luvulle saakka. Tiede- ja kulttuuriministeri Sari Multalan asettama asiantuntijatyöryhmä on valmistellut selontekoa laajapohjaisesti kulttuurikenttää ja suurta yleisöä osallistaen. Selonteko valmistuu kesällä, ja hallitus antaa sen eduskunnalle syyskaudella 2024.

Järjestäjä: OKM

Opetus- ja kulttuuriministeriö vahvistaa vuoropuhelua koulutuksen järjestäjien kanssa ja kutsuu toisen asteen koulutuksen järjestäjät ajankohtaiswebinaariin keskiviikkona 12.6.2024 klo 10–12.

Järjestäjä: OKM