Kulttuuriperintöstrategian toimeenpanon vaikuttamistyöpaja: I Kulttuuriperintö omana & yhteisenä

Maanantai 11.12.2023 klo 12.00 –  13.30

opetus- ja kulttuuriministeriö

Kulttuuriperintöstrategian toimeenpanon vaikuttamistyöpaja: I Kulttuuriperintö omana & yhteisenä

Opetus- ja kulttuuriministeriö on käynnistänyt kulttuuriperintöstrategian tavoitekokonaisuuksia ja toimenpidelinjauksia koskevan toimeenpanosuunnitelman valmistelun. Tule mukaan vaikuttamaan toimeenpanosuunnitelman sisältöön. Työ käynnistyy työpajoilla, joiden päämääränä on tuottaa aineistoa toimeenpanosuunnitelman työstämisen tueksi.

Kulttuuriperintöstrategian neljän teeman mukaiset vaikuttamistyöpajat järjestetään verkossa joulukuun 11. ja 15. päivä. Toivomme, että mahdollisimman moni pääsee mukaan keskustelemaan ja vaikuttamaan toimeenpanosuunnitelman sisältöön.

Ilmoittautuminen 

Voit ilmoittautua työpajoihin tällä lomakkeella. Lomake on avoinna 29.11. saakka. Ilmoittautumisen lisäksi lomakkeessa on taustakysely, johon pyydämme vastaamaan. Jos et pääse osallistumaan työpajoihin, voit vastata pelkkään taustakyselyyn.

Jokaisessa neljässä työpajassa on enimmäismäärä osallistujille, joten emme voi taata kaikille ilmoittautuneille paikkaa työpajoihin. Lähetämme ilmoittautuneille erikseen varmistuksen työpajaosallistumisesta. Ilmoitathan meille mahdollisimman nopeasti, jos joudut peruuttamaan osallistumisesi työpajaan.

Online workshopparna faciliteras på finska, men enkät- och anmälningsblanketten kan också besvaras på svenska.
The online workshops will be facilitated in Finnish, but you can also answer the inquiry and registration form in English.

Ohjelma

Työpajoissa käydään läpi ennakkokyselyn kautta saatuja vastauksia sekä syvennytään pienryhmissä käsiteltävään strategian teemaan.

Lisätietoa

•    kulttuuriasiainneuvos Mirva Mattila, p. 0295 330 269

Työpajat

maanantaina 11.12. klo 12.00–13.30 teema I: kulttuuriperintö omana & yhteisenä
maanantaina 11.12. klo 14.00–15.30 teema II: kulttuuriperintö, luonto ja ilmastonmuutos
perjantaina 15.12. klo 12.30–14.00 teema III: kulttuuriperintö ja talous – kestävästi ja luovasti 
perjantaina 15.12. klo 14.30–16.00 teema IV: kulttuuriperintö, oppiminen, osaaminen ja tutkimus