Hyppää sisältöön

Opetusministeri Li Anderssonin keskustelutilaisuus koulutuksen ja opetuksen kehittämisestä Rovaniemellä 8.11.

Opetus- ja kulttuuriministeriö
1.11.2021 10.09
Uutinen

Millaisia odotuksia oppilailla ja opettajilla on Euroopan tulevaisuudesta? Mitä tämä tarkoittaa koulutuksen kannalta? Miten opetuksen ja oppimisen tulisi muuttua?

Tule tapaamaan opetusministeri Li Anderssonia ja keskustelemaan koulutuksen, oppimisen ja opetuksen kehittämisestä maanantaina 8.11.2021 klo 15-16.30, Lapin Yliopiston harjoittelukoululle (Pohjolankatu 23, Rovaniemi).

Keskustelutilaisuus on avoin oppilaille, opiskelijoille, opettajille ja kaikille aiheesta kiinnostuneille. Yleisöllä on mahdollisuus esittää ministereille kysymyksiä ja kommentteja. 

Tilaisuuteen pääsee vain ennakolta ilmoittautumalla. Ilmoittautuminen tapahtuu 5.11. klo 12 mennessä. Ilmoittautumislinkin kautta voit myös jättää kysymyksesi tilaisuuteen.

Tilaisuus on osa EU-kiertuetta, jonka hallituksen ministerit toteuttavat syksyn ja talven aikana eri puolilla maata. Keskustelutilaisuuksissa kuullaan suomalaisten ajatuksia ja toiveita Euroopan tulevaisuudesta. Viestit välitetään osaksi EU-tason pohdintaa siitä, millaista Eurooppaa haluamme rakentaa.

EU-kiertue on osa Euroopan tulevaisuuskonferenssia. Tulevaisuuskonferenssissa järjestetään kaikille avoin verkkofoorumi, jossa jokainen voi vapaasti jakaa ajatuksiaan. Keskustelua kannustetaan käymään esimerkiksi koulutuksesta, arvoista, ilmastonmuutoksesta, taloudesta ja terveydestä.  

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu klo 14.30-15.00.

Tilaisuus striimataan, joten jollet pääse paikan päälle, tilaisuutta on mahdollisuus seurata suorana myös verkossa OKM:n youtube-kanavalla

Tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan!

Ammatillinen koulutus Koulutus Li Andersson Yleissivistävä koulutus