Hotelli-, ravintola- ja catering-alan koulutustoimikunta

OPM006:00/2004 Toimielin

Koulutustoimikuntien tehtävänä on käsitellä tarvittaessa yhteistoiminnassa keskenään koulutusalakohtaisia kysymyksiä ja tässä tarkoituksessa: 1) seurata, arvioida ja ennakoida alansa ammatillisesti suuntautuneen koulutuksen ja työelämässä tarvittavan osaamisen kehitystä; 2) tehdä ehdotuksia alansa koulutuksen määrälliseksi ja laadulliseksi kehittämiseksi; 3) käsitellä opetushallituksen vahvistettavaksi kuuluvien opetussuunnitelmien ja näyttötutkintojen perusteet ja antaa muutoin alaansa kuuluvia lausuntoja; sekä 4) suorittaa opetusministeriön määräämät muut tehtävät.

Hankkeen perustiedot Päättynyt

Hankenumero OPM006:00/2004

Asianumerot opm/6/041/2004

Asettaja opetusministeriö

Toimikausi/aikataulu 16.1.2004 – 31.1.2007

Asettamispäivä 16.1.2004

Hankkeen vaiheet

Lisätietoja

Säädösvalmistelu ja kehittäminen valtioneuvostossa

Ministeriöt toteuttavat hallitusohjelmaa, valmistelevat lakeja ja muita säädöksiä sekä vievät eteenpäin uudistuksia erilaisissa hankkeissa, työryhmissä ja toimielimissä.

Kaikkien ministeriöiden hankkeet löydät valtioneuvoston verkkosivuilta valtioneuvosto.fi/hankkeet