Sidosryhmätilaisuus ohjausalan toimijoille – Jatkuvan oppimisen digitaalinen palvelukokonaisuus

Perjantai 16.2.2024 klo 9.00 –  11.00

opetus- ja kulttuuriministeriö työ- ja elinkeinoministeriö

Jatkuvan oppimisen digitaalinen palvelukokonaisuus (JOD) järjestää sidosryhmätilaisuuden erityisesti ohjausalan toimijoille. Tilaisuudessa kerromme suunnitteilla olevista ohjaajan palveluista sekä yksilölle rakentuvista palveluista ja kuulemme toimijoiden ajatuksia.

OKM ja TEM kehittävät yhdessä jatkuvan oppimisen digitaalista palvelukokonaisuutta, jossa yksilön ja ohjaajan palvelut ovat keskeisessä asemassa. Uuden palvelun tavoitteena on tukea digitaalisin välinein jokaista yksilöä urasuunnittelussa ja tarjota ohjaajille kootusti laadukasta tietoa, välineitä ja keskustelua uraohjaustyön tueksi.

Järjestämme tämän sidosryhmätilaisuuden erityisesti ohjausalan toimijoille. Kerromme suunnitteilla olevista ohjaajan palveluista sekä vilautamme jonkin verran myös yksilölle rakentuvaa kokonaisuutta. Tärkeää on myös kuulla toimijoiden ajatuksia näistä suunnitelmista.

Jatkuvan oppimisen digitaalisen palvelukokonaisuuden palvelumuotoilija Digitalist kutsuu ohjausalan toimijat mukaan ohjaajan palvelun kehittäjäyhteisöön. Lisää tietoa aiheesta sekä linkin kehittäjäyhteisöön löydät esitysmateriaalista. 

Esitysmateriaali

Tilaisuudesta ei tehty tallennetta. Kiitokset osallistujille!