Jatkuvan oppimisen digitaalinen palvelukokonaisuus -webinaari

Perjantai 21.4.2023 klo 10.00 –  11.00

opetus- ja kulttuuriministeriö työ- ja elinkeinoministeriö

Jatkuvan oppimisen digitaalinen palvelukokonaisuus -hankkeen kaikille avoin webinaari

Opetus- ja työhallinnon yhteistyössä koordinoiman Jatkuvan oppimisen digitaalinen palvelukokonaisuus -hankkeen seuraava kaikille avoin webinaari toteutetaan ennakkotiedoista poiketen perjantaina 21.4.2023 klo 10.00–11.00. Tämän vuoden toinen kaikille avoin webinaari toteutetaan syksyllä 2023.

Jatkuvan oppimisen digitaalinen palvelukokonaisuus (JOD) on osa laajaa digitalisaatio-ohjelmaa, jonka toisen osakokonaisuuden muodostaa kaikki korkeakoulut kattava korkeakoulutuksen digitalisaation ja joustavan oppimisen vahvistamisohjelma. Ministeriöiden lisäksi hankkeessa ovat mukana Opetushallitus, KEHA-keskus sekä korkeakoulut Digivisio 2030-ohjelman kautta. Työhön osallistuu myös Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus eli Jotpa. Palvelukokonaisuuden valmistelu liittyy muihin ajankohtaisiin kehittämisohjelmiin kuten TE-palvelut 2024-uudistukseen sekä Työn ja työhyvinvoinnin kehittämisohjelmaan (TYÖ2030). Hankekehittäminen on osa jatkuvan oppimisen parlamentaarisen uudistuksen linjausten toimeenpanoa. Valmistelun etenemisestä raportoidaan valtiovarainministeriön kautta EU-komissiolle.

Webinaari antaa tilannekatsauksen hankeen etenemisestä ja palvelukehityksestä.
 

Ohjelma

klo 10.00 tervetuloa – ylijohtaja Petri Lempinen (OKM) ja työmarkkinaneuvos Teija Felt (TEM)

klo 10.05 Jatkuvan oppimisen digitaalisen palvelukokonaisuuden tilannekatsaus – hankevastaavat Tomi Kytölä (OKM) ja Tiina Salminen (TEM)

klo 10.50 valmistelun seuraavat vaiheet
 

Webinaarin diaesitys

Tilaisuuden tallenne

 

Mikäli haluat saada tietoa tapahtumista ja hankkeen etenemisestä myös jatkossa, voit valita postituslistan tästä linkistä: https://link.webropol.com/s/liity-JOD-listalle.

Lisätietoja JOD-hankkeesta löydät tästä.

Lisätietoja: [email protected]