Hyppää sisältöön

Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen johtajana aloittaa Kirsi Heinivirta

opetus- ja kulttuuriministeriötyö- ja elinkeinoministeriö
Julkaisuajankohta 30.9.2021 13.28
Tiedote
Kirsi Heinivirta.

Valtioneuvosto on nimittänyt Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen johtajaksi Kirsi Heinivirran. Johtajan viisivuotinen virkakausi alkaa 11. lokakuuta 2021.

Heinivirta on toiminut pitkään opetus- ja kulttuuriministeriössä ja sitä ennen Opetushallituksessa. Nykyisessä virassaan suunnittelupäällikkönä hänen tehtävänään on ollut jatkuvan oppimisen uudistuksen valmistelu- ja koordinaatio, toimialan maahanmuuttaja-asioiden kehittäminen ja koordinaatio sekä Opetushallituksen tulosohjaus. Heinivirta on vastannut jatkuvaan oppimiseen liittyvien uudistusten valmistelusta ja täytäntöönpanosta parlamentaarisen ryhmän pääsihteerinä. Heinivirran ansiona pidetään myös kokemusta strategisten uudistuksen toimeenpanosta ja hallinnollisista muutoksista.

Syksyllä toimintansa aloittava Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus tukee ja sovittaa uudella tavalla yhteen oppimisen ja työllisyyden palveluja. Keskus tuo jatkuvuutta palvelujen kehittämiseen ja tiedon hyödyntämiseen sekä tukee osaamis- ja työllisyyspalvelujen tuottajia ja verkostoja. Palvelukeskuksen perustamiseen liittyvät lait tulivat voimaan 1.9.2021. 

Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus toimii Opetushallituksen erillisyksikkönä. Palvelukeskuksen johtajan virkaa haki 34 henkilöä.

Lisätietoja: kansliapäällikkö Anita Lehikoinen, p. 0295 330 182