Hyppää sisältöön

Presidenttifoorumissa aiheena nuoret ja tulevaisuus

opetus- ja kulttuuriministeriö
Julkaisuajankohta 17.1.2012 12.34
Uutinen

Tasavallan presidentti Tarja Halosen järjestämässä Presidenttifoorumissa 19.1. keskustellaan siitä, miltä Suomi ja maailma näyttävät nuorten näkökulmasta. Foorumia voi seurata myös verkossa.

Presidenttifoorumiin on kutsuttu poliittisten nuorisojärjestöjen, opiskelijajärjestöjen sekä muiden kansalais- ja nuorisojärjestöjen edustajia ja aktiivisia vaikuttajia.

Presidentti Halosen lisäksi pyydetyn alustuspuheenvuoron käyttää Suomen Nuorisoyhteistyö Allianssi ry:n puheenjohtaja Hanna-Mari Manninen. Tilaisuuden puheenjohtajana toimii kehityspäällikkö Ville Blåfield.

Presidenttifoorumeita on presidentti Halosen aloitteesta järjestetty vuodesta 2006 lähtien. Aiempien foorumeiden teemoina ovat olleet suomalaisen työn kilpailukyky, osaaminen ja innovaatiot, ulkopolitiikka, vanhustenhuolto, Itämeri, suvaitsevaisuus, kuntapalvelut, Suomen historian vaietut vuodet, muutosten Suomi, perus- ja ihmisoikeudet, työllisyys ja työttömyys, ilmastonmuutos, lähisuhdeväkivalta, globalisaatio ja YK:n vuosituhattavoitteet, rauhanturvaaminen ja kriisinhallinta, arktiset alueet, kestävä kehitys, kulttuuri sekä Euroopan ja maailman tila.Nuoret ja tulevaisuus - Presidenttifoorumi torstaina 19.1.2012 klo 9-12.
Tilaisuus välitetään suorana webcast-lähetyksenä internetissä.