Hyppää sisältöön

Abrahamsson, Ollila, Westerholm ja Junell opetusministeri Henrikssonin erityisavustajiksi

opetus- ja kulttuuriministeriö
Julkaisuajankohta 11.7.2023 9.32
Uutinen
Vasemmalta: Anna Abrahamsson, Alexander Junell, Laura Ollila ja Anita Westerholm

Opetusministeri Anna-Maja Henriksson on kutsunut erityisavustajikseen Anna Abrahamssonin, Laura Ollilan, Anita Westerholmin ja Alexander Junellin.

Valtiotieteiden maisteri Anna Abrahamsson nimitettiin opetusministerin ja RKP:n ministeriryhmän vastaavaksi erityisavustajaksi. Abrahamsson on työskennellyt aiemmin muun muassa ministeri Thomas Blomqvistin erityisavustajana, konsulttina, sekä ALDE-puolueen poliittisena asiantuntijana Brysselissä. Hän on työskennellyt myös avustajana Euroopan parlamentissa ja eduskunnassa.

Valtiotieteiden maisteri Laura Ollila on työskennellyt aiemmin muun muassa ministeri Thomas Blomqvistin erityisavustajana, eduskunta-avustajana, Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen puoluetoimistossa poliittisena asiantuntijana sekä projektipäällikkönä yksityisellä sektorilla.

Oikeustieteen ylioppilas Anita Westerholm on Raaseporin kaupunginhallituksen puheenjohtaja sekä RKP:n naisjärjestön puheenjohtaja. Westerholm on työskennellyt aiemmin muun muassa ministeri Anna-Maja Henrikssonin erityisavustajana ja Thomas Blomqvistin eduskunta-avustajana.

Oikeusnotaari Alexander Junell on työskennellyt aiemmin ministeri Henrikssonin eduskunta-avustajana sekä yksityisellä sektorilla muun muassa asianajotoimistossa ja pörssiyhtiössä.

Lisätietoja:
-erityisavustaja Anna Abrahamsson, p. 0295 330 245
-erityisavustaja Laura Ollila p. 0295 330 130
-erityisavustaja Anita Westerholm p. 0295 330 085
-erityisavustaja Alexander Junell p. 0295 330 055

Ammatillinen koulutus Anna-Maja Henriksson Koulutus Varhaiskasvatus Yleissivistävä koulutus