Webinaari: LUMA-strategian toimenpidesuunnitelman valmistelu – avoin tilaisuus sidosryhmille ja asiantuntijoille

Perjantai 30.9.2022 klo 9.00 – 12.00

opetus- ja kulttuuriministeriö

Webinaari: LUMA-strategian toimenpidesuunnitelman valmistelu – avoin tilaisuus sidosryhmille ja asiantuntijoille

Opetus- ja kulttuuriministeriö järjestää LUMA-strategian toimenpidesuunnitelman valmisteluun liittyvän avoimen webinaarin. Webinaarin tarkoituksena on edistää vuorovaikutusta LUMA-osaamiseen liittyvien sidosryhmien kanssa.

Webinaarissa luonnostellaan ja kerätään näkemyksiä, huomioita ja toimenpide-ehdotuksia, joita käytetään työvaliokunnan ja ohjausryhmän työskentelyssä osana LUMA-strategian toimenpidesuunnitelman valmistelua.

Ilmoittautuminen

Webinaari järjestetään 30.9.2022 kello 9–12, ja siihen voi ilmoittautua alla olevan linkin kautta. Ilmoittautuminen päättyy 29.9. kello 12.

Webinaarikutsu lähetetään ilmoittautuneille ennen tilaisuutta sähköpostitse, ja tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin syksyllä opetus- ja kulttuuriministeriön tapahtumakalenterissa.

Ilmoittaudu webinaariin


Syksyllä 2021 julkaistu LUMA-strategia määrittää päätavoitteet suomalaisen osaamisen vahvistamiseksi luonnontieteiden, matematiikan, tekniikan ja teknologioiden aineissa ja aloilla.

Vuonna 2022 laadittavassa LUMA-strategian toimenpidesuunnitelmassa määritellään LUMA-strategian päätavoitteisiin liittyvät toimenpiteet ja mahdolliset osatavoitteet. Asetetussa ohjausryhmässä sekä erillisessä työvaliokunnassa tehtävänä on kerätä yhteiskunnan eri sektoreiden ja toimijoiden toimenpiteitä tarkastellen samalla koko yhteiskunnan näkökulmia.

Lisätietoa LUMA-strategiasta OKM:n verkkosivuilla

Uutinen 10.5.2022: Ohjausryhmä laatimaan LUMA-strategian toimeenpanosuunnitelmaa

Strategiasta voi keskustella Twitterissä tunnisteella #LUMAstrategia.

Lisätietoja webinaarista

Korkeakouluharjoittelija Aaro Tarvainen, [email protected]